vrijdag 15 januari 2021

Crea 2021 - A vervolg

Vorige week liet ik het begin zien van mijn nieuwe applicatie. Ik heb hem nu afgemaakt. Het blok is 12 x 12 inch, ongeveer 30 x 30 cm.

Ik wilde het blok met de andere blokken voor mijn quilt op de foto zetten, maar dat lukte niet op zo’n bewolkte dag als vandaag. Dus heb ik een collage gemaakt op de computer. Dit is ongeveer het idee van mijn layout, maar dat kan natuurlijk altijd nog veranderen. Ik heb wel extra stof nodig, dus deze quilt moet weer even wachten.

In de even weken van deze challenge wil ik wat ouder werk laten zien. Dit is een inchie van een Appel, gemaakt met een ponsje, dik papier en inkt. Een inchie is een werkje van 2½ x 2½ cm.

Deze Armband maakte ik voor mijn jongste dochter toen ze in 2015 voor vijf maanden naar Kaapstad ging voor een stage.

Dit is een van de zentangles, die ik jaren geleden heb gemaakt. Het patroon heet Auraknot en is èèn van mijn favorieten.

Deze Australië sampler is een dierbaar borduurwerk. Mijn moeder heeft het begin gemaakt en vroeg mij later om hem voor haar af te maken. Nu hangt hij bij ons in de huiskamer.

Dit is een blad van een Avocadoplant. Ik heb 2x een poging gedaan om een avocadoplant te kweken uit een pit. Dit ging goed tot de plant wat groter werd en zijn blaadjes liet vallen. Tsja, dan de naam er maar op borduren!

Crea 2021 is een tweewekelijkse alfabet challenge, bedacht door Elizabeth en Marjan. In de oneven weken blog ik over iets nieuws en in de even weken laat ik ouder werk zien. De andere deelnemers aan deze challenge heb ik in deze lijst gezet.

9 opmerkingen:

 1. Wat een enige A's heb je gemaakt. Ik vind het een leuke challenge. Doe zelf niet mee maar ik geniet van alle uitwerkingen.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt aardig wat gemaakt met de A. Ik vind je borduurwerk van Australië mooi. Het roept fijne herinneringen op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je applicatie is heel mooi geworden, een mooi 5-tal
  zo samen. je overige werkstukken zijn ook indrukwekkend.
  Vind de Auraknot geweldig mooi. Ook je inchie is leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie quilt wordt dat, ook de andere A's zijn leuk, je moet t maar bedenken om op een blad te borduren, grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love the blocks of your new quilt. It will be interesting to follow the progress. Lovely to see your Australian cross stitch sampler again.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je ook in de even weken mee doet! Tjonge, je hebt veel te laten zien, maar je maakt dan ook heel veel...
  Je sampler heb ik met open mond zitten bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Stuk voor stuk de mooiste werkstukken en met zoveel verschillende technieken, echt super creatief :) Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Volger erbij!
  Sinds vrijdag doe ik ook mee met de crea, dus ik zet je in mijn lijst. Langzaam begin ik het bloggen te begrijpen

  BeantwoordenVerwijderen