vrijdag 7 april 2023

Cablemagoria (2)

Het heeft even geduurd, maar mijn 2e baan van deze deken is eindelijk klaar. Ik ga nu verder met een nieuwe baan met een gevlochten kabel in een andere kleur. Een fijne afwisseling na 2 bijna dezelfde banen!

Het Engelstalige patroon met duidelijke foto's van deze deken kun je hier vinden. En in deze blogpost kun je zien welke kleuren ik gebruik voor mijn deken.

5 opmerkingen:

  1. Wat mooi! Maar ik snap wel dat je blij bent om nu wat anders te kunnen breien voor de deken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat gaat mooi worden, ik heb even gekeken. Je hebt mooie kleuren gekozen. Leuk dat je nu weer met een andere kleur verder mag. Fijne paasdagen, Juffrouw Ooievaar

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De banen liggen lieflijk in een hartvorm, [Leuk] Ben benieuwd naar het volgende patroon voor de nieuwe baan. Voor mij zien deze twee er inderdaad hetzelfde uit, alleen misschien de golven bij 1 baan iets dunner??? Succes met de nieuwe baan......

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze twee banen lijken zo inderdaad veel op elkaar, maar als je ze straks aan elkaar hebt genaaid is misschien beter te zien dat de kabels een andere kant opdraaien. Ga je bij de volgende baan ook met de volgende kleur beginnen, of is dat nog te vroeg?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Uit ervaring weet ik dat het breien van een deken echt veel werk is. Het wordt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen