vrijdag 27 oktober 2023

Vera de Muis

De afgelopen tijd zijn we bezig geweest om de oude slaapkamer van onze oudste te veranderen in een hobbykamer voor mij. En dan kom je tijdens het uitzoeken ook wel eens een verrassing tegen.

Dit borduurwerkje was er één van. Ik borduurde het eind jaren tachtig en het heeft heel lang in de babykamer gehangen. Daarna is het in een kast verdwenen, maar nu hangt het in mijn hobbykamer.

10 opmerkingen:

  1. Denk dat het jaren geleden in veel baby kamertjes heeft gehangen en het is nog steeds leuk.
    Ger van hoorndesovervloeds3.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat het een plaatsje heeft gekregen in je hobbykamer en dat kan ook goed wNt het is nog steeds mooi :) Groetjes juffrouw ooievaar

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig! Zeker een pronkstuk in je hobbykamer. 😃

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk om Vera de Muis weer eens te zien en dan nog wel op zo'n mooi borduurwerk. Leuk dat het nu in je hobbykamer mag hangen. Brengt hopelijk mooie herinneringen. Groet, Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh ja Vera de Muis. Wat leuk dat ze weer tevoorschijn kwam en nu een mooi plekje heeft gekregen in je hobbykamer, daar past ze vast perfect.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Och wat schattig Annet, echt een verrassing. Nu kan je
    er weer dagelijks van gaan genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja leuk! Ik heb in die tijd 4 van die schilderijtjes met Vera de Muis gebreid, met de seizoenen. Ze zitten in een verhuisdoos, maar misschien moet ik ze ook maar weer eens een plekje geven, toch wel erg schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. It's charming!
    Finding things we created a long time ago is interesting. We can see if and how we have changed and developed our taste and style.
    Queenie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Schattig die Vera en wat fíjn dat je nu een hobbykamer krijgt.
    En Vera hoort er weer bij, vintage !

    BeantwoordenVerwijderen